Varovanje osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov

Zbiranje osebnih podatkov

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira: vaše ime, priimek, telefon, elektronski ali navadni naslov. Spletna trgovina Pisma Božičku zbira vaše podatke v primeru izvedbe spletnega nakupa, naročila kuponov, e-kuponov in naročila na e-novice. Osebni podatki, ki so pridobljeni prek spletne strani www.pismabozicku.si za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila, razen če ni uporabnik spletne strani posebej privolil v kakšno drugačno obliko uporabe posredovanih podatkov (naročilo kuponov ali e-kuponov, naročila na e-novice), ki se lahko uporabljajo za drugačne namene.

Varovanje osebnih podatkov

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni prek spletnega mesta, v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani s strani podjetja SITEAM CREATIONS. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu z evropsko zakonodajo (direktive EU 95/46/EC, 2002/58/EC in sporazumi ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189).
Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na nas.

Na podlagi vaše zahteve vas bomo nemudoma obvestili – pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, kateri osebni podatki so bili zbrani med obiskom spletne trgovine Pisma Božičku.

Namen uporabe

S soglasjem k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov pri sodelovanju v nagradnih igrah ali izpolnitvi prijavnega obrazca za pridobitev različnih ugodnosti, kot je kupon za cenejši nakup, uporabnik dovoljuje podjetju SITEAM CREATIONS obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje podjetju SITEAM CREATIONS, da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanje uporabnikov o storitvah spletne trgovine Pisma Božičku ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli.

Navedene podatke lahko podjetje SITEAM CREATIONS obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik v skladu z veljavno zakonodajo na zahtevo možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravkov, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov.