Navodila

Navodila

Dragi starši, 

najlepše se vam zahvaljujemo za oddajo naročila, s čimer ste naredili prvi korak, da bo letošnji božič resnično čaroben.

Naslednji korak je, da skupaj s svojimi otroki napišete pismo Božičku. Če ste to že storili, preskočite sledeči korak in pojdite na naslednjega.

Če pisma še niste napisali, se s svojim malčkom najprej pogovorite, kaj si želi, prav tako naj premisli, kaj bi rad Božičku sporočil. Bi mu morda kaj narisal? Božiček je popolnoma vzhičen, če mu otroci pošljejo svoje risbice!Seveda morate to nadvse pomembno pismo pisati skupaj – v topli večerni družinski intimi, po možnosti pred pravljico, ki jo Božiček vsak večer v decembru ob 19.00 prebere na YouTUBE kanalu Pisma Božičku.

Sedaj na pismo svojega otroka dopišete številko naročila, ga spravite v pisemsko ovojnico in nanjo napišete naslov: Božičkova pisarna, Dobja vas 178, 2390 Ravne na Koroškem.

Pismo pošljete s pošto. (Priporočamo, da pismo otroka skenirate ali fotografirate in nam fotografijo pošljete na mail info@pismabozicku.si – s tem boste poskrbeli za hitrejšo obdelavo in zagotovili, da pismo res pristane v Božičkovih rokah, četudi se original morda izgubi med dostavo).

V zvedavem pričakovanju vašega pisma vam želimo obilo zabavnih večernih trenutkov ob prazničnih pogovorih in ustvarjalnih domislicah vaših otrok!

Kolektiv Božičkove pisarne in Božiček